U bent hier:

Vertrouwenscontactpersonen

Beste Siri,

Als studievereniging hecht Sirius veel waarde aan het studentenwelzijn. Zoals op de ALV al is aangekondigd heeft Sirius met ingang van 2022-2023 daarom twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld. Middels dit stuk leggen we kort uit wie wij zijn en waar wij als vertrouwenspersoon voor zijn.

Het is mogelijk om voor al je vragen en problemen naar de vertrouwenscontactpersoon te gaan. Wij zijn er om een luisterend oor te bieden en indien nodig samen met jou te kijken bij wie je het beste terecht kan. Op die manier kunnen wij fungeren als tussenschakel met professionele partijen die jou nog beter met je probleem kunnen helpen. Mocht je ergens mee zitten dan kun je één van ons of ons beide mailen en voeren we een rustig gesprek waarin we kijken waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wie daarvoor een geschikt aanspreekpunt is. Alles geschiedt daarbij in volledig overleg met jou en is dan ook volledig vertrouwelijk.

Sirius heeft zowel een intern contactpersoon aangesteld, namelijk iemand die nog lid is bij Sirius en een extern contactpersoon, iemand die geen lid meer is van de vereniging. Hieronder zullen wij onszelf kort voorstellen.

Nynke is in 2017 begonnen bij Sirius en is daar altijd erg actief geweest door middel van het doen van vele commissies en activiteiten. Nynke heeft inmiddels de master Informatierecht aan de UvA afgerond en is dan ook geen lid meer bij Sirius. Hierdoor heeft Nynke wat meer afstand tot de vereniging, maar weet ze tegelijkertijd wel goed hoe Sirius in elkaar steekt.

Wisse is 21 jaar en in 2019 begonnen bij Sirius en ook nu nog even actief lid als voorzitter van de kascommissie en Siriusmentor van jaart 21 en UU-mentor van jaar 22. Daarnaast heeft Wisse in de voorgaande jaren ook nog een aantal andere commissies gedaan. Wisse is betrokken bij de vereniging en staat hierdoor dicht bij de leden en de vereniging.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de vertrouwenscontactpersoon te bereiken. Hieronder volgt een opsomming van de mogelijkheden:

E-mail: vertrouwenscontactpersoon@ulcsirius.nl. Indien jouw mail voor één
vertrouwenscontactpersoon in het bijzonder bestemd is, kan je dit het beste in de titel van je
mail zetten of contact opnemen met deze persoon.

Telefoon:
Wisse van der Lelij: 06 34632858
Nynke Schutte: 06 26534820

Sponsoren