U bent hier:

Sirius

Medestudenten

Misschien lijkt het overduidelijk of heb je er nooit in deze context over gedacht, maar een beroep op je medestudent is altijd mogelijk! Medestudenten kunnen namelijk ook een luisterend oor bieden en mogelijk de drempel verlagen om een andere optie op te zoeken.

 

Bestuur

Het Bestuur van Studievereniging Sirius bestaat uit zes leden die zich inzetten voor de vereniging. Mocht je een gesprek met een bestuurslid aan willen gaan over het een of ander, dan kan dit altijd! Loop de bestuurskamer (2.15) in of maak een afspraak door een van ons te benaderen via de mail of WhatsApp. De mailadressen van de bestuurders zijn terug te vinden onder ‘Sirius’ > ‘Bestuur’ op de site.

 

Mentor 

Alle werkgroepen worden begeleid door twee ouderejaars Sirii, die je vragen kunt stellen over Sirius of over het studentenleven in de brede zin. Naar deze personen kan je dus zeker toestappen voor persoonlijke vragen.

 

Tutor

Ook heeft elke werkgroep een tutor. Bij deze docent kun je terecht met vragen over het ULC en je vakken, maar ook vinden zij het belangrijk om op de hoogte te blijven van je welzijn.

 

Docentenbestuur

Het Docentenbestuur bestaat uit twee docenten die ook onderdeel zijn van het gehele ULC-bestuur. Wat het ULC-bestuur doet vind je onder ‘Utrecht Law College’ > ‘Het ULC-bestuur’ op de site. Voor vragen of een gesprek kun je uiteraard altijd het Docentenbestuur mailen. Hieronder staan de mailadressen van Hanneke en Antoinette, leden van het Docentenbestuur.

Hanneke van Eijken: H.vanEijcken@uu.nl

Antoinette Bakker: e.c.a.bakker@uu.nl

Sponsoren