U bent hier:

Alumninetwerk

Het Alumninetwerk ULC Sirius is in 2009 opgericht om de ULC Sirius alumni een platform te bieden waar zij elkaar kunnen blijven ontmoeten. Het Alumninetwerk is ook een netwerk tussen de studenten aan het ULC Sirius en afgestudeerden van het ULC Sirius. Het Alumninetwerk organiseert gedurende het jaar zowel inhoudelijke activiteiten en sociale activiteiten. Tijdens deze activiteiten blijven de (oud-) Sirius leden elkaar ontmoeten en op deze manier blijft de verbondenheid met het Utrecht Law College en Studievereniging Sirius bestaan, ook na het behalen van de bachelor.

Het Alumninetwerk wordt op dit moment vormgegeven door een grote, diverse groep jonge professionals die zich allemaal in verschillende fasen van hun loopbaan bevinden. ULC Sirius alumni zijn niet alleen te vinden binnen het juridische speelveld, maar ook bij de overheid, verschillende universiteiten, het bedrijfsleven en NGO’s. Inmiddels is het ULC Sirius een bekende naam geworden op de arbeidsmarkt en wordt verbonden aan ambitieuze, intelligente en sociale juristen.

Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende activiteiten en het contact met de leden van het Alumninetwerk en ULC Sirius. Ook is het bestuur verantwoordelijk voor het Alumni loket. Via het Alumni loket kunnen studenten vragen insturen die zij graag zouden willen stellen aan Sirius alumni. Het bestuur zorgt vervolgens dat de studenten in contact worden gebracht met de desbetreffende alumni. Vragen aan het Alumni loket kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar alumninetwerk@ulcsirius.nl.

Momenteel bestaat het bestuur uit:

Inger van den Beukel (voorzitter)

Gayle Lutchman

Karlijn van Nieuwkerk

Mattias Niens

Meredith Hom

Wilbert Peters

Verdere vragen aan het bestuur kunnen gesteld worden door een mail te sturen naar alumninetwerk@ulcsirius.nl. Het bestuur houdt de leden van het netwerk op de hoogte van activiteiten en nieuws via LinkedIn en Facebook. Ben jij ULC-Sirius alumnus/alumna, wordt dan snel lid van deze pagina’s!

Sponsoren