U bent hier:

OpRecht

OpRecht september 2021 - Sirius Guide

  • Editie 5
  • Jaargang XVI
open pdf

Beste eerstejaars,

Van harte welkom bij Studievereniging Sirius! Voor mij is het ook nog maar (of al?) een jaartje geleden dat ik in jouw schoenen stond en ging beginnen aan mijn eerste jaar aan het ULC. Ik weet dan ook nog goed hoeveel er voor m’n gevoel op me afkwam in die laatste weken voordat het écht ging beginnen. Daarom hebben wij, de OpRechtcommissie, voor jou deze speciale eerstejaarseditie van ons verenigingsblad gemaakt.

Lees welke afkortingen je op Janskerkhof om de oren vliegen, tips om die dikke wettenbundels te tackelen en hoe je de juiste kamer vindt. Leer ook de mentoren vast kennen en lees het interview met Hanneke van Eijken. Zij is een van de twee bestuursleden van het docentenbestuur van Sirius. Verder leggen we je uit hoe het nieuwe bestuur straks in november gekozen zal worden, welke commissies Sirius allemaal kent en hoe die in z’n werk gaan. En nog veel meer!

We hopen dat je ervan geniet, maar we willen je ook graag het volgende meegeven: geniet nog even van je vakantie. Laat het allemaal maar een beetje op je afkomen wanneer de introductie en het collegejaar daadwerkelijk beginnen. Het komt sowieso allemaal goed!

Alvast veel plezier gewenst bij de introductiedagen en veel succes gewenst dit eerste jaar,

Anna Schotanus

Hoofdredacteur OpRecht

open pdf

Sponsoren