U bent hier:

OpRecht

OpRecht augustus 2022 - Eerstejaarseditie

  • Editie 3
  • Jaargang XVII
open pdf

Beste eerstejaars Siri,

Wij zijn Keet (Voorzitter Introductiekampcommissie) en Vera (Bestuurscoördinator In- troductiekampcommissie) en we willen je van harte welkom heten bij Studievereniging Sirius! Voor ons is het ook nog maar (of al?) een jaar geleden dat wij in jouw schoenen stonden en gingen beginnen aan ons eerste jaar aan het ULC. We weten dan ook nog goed hoeveel er op ons afkwam in de eerste weken van het academisch jaar. Daarom hebben wij, samen met de Introductiekampcommisie en de OpRechtcommissie, voor jou deze speciale eerstejaarseditie van ons verenigingsblad gemaakt.

Lees wat de leukste plekjes zijn in Utrecht, hoe je wegwijs wordt door de kanalen van Sirius en hoe het is om in de schoenen van een doorgewinterde Siri te staan. Leer ook de gezichten van het Bestuur, de Introductiekampcommise, de mentoren, het Docen- tenbestuur en de OpRechtcommissie kennen in het smoelenboek. Verder leggen we je uit welke commissies Sirius allemaal kent en hoe die in z’n werk gaan.

We hopen dat je veel aan deze speciale eerstejaarseditie van het verenigingsblad hebt. Wij kunnen niet wachten om samen met jou en alle andere Sirii elkaar beter te leren kennen en fantastische herinneringen te maken. Of dat nou keihard meezingend tijdens de cantus is, of gezellig dinerend bij het integratiediner. We willen je ten slotte nog een laatste wijsheid meegeven: ondanks dat het allemaal veel is in de eerste periode moet je niet vergeten te genieten van alles wat Sirius en het studentenleven te bieden hebben Laat het allemaal maar een beetje op je afkomen, het komt sowieso allemaal goed!

Alvast veel plezier en succes gewenst dit eerste jaar aan het ULC!

Keet Abrahams en Vera Muller
(Voorzitter en Bestuurscoördinator van de Introductiekampcommissie)

open pdf

Sponsoren