U bent hier:

Werkstudent Civiel (proces)recht

Bedrijf
Pels Rijcken
Type
Juridisch assistentschap
Locatie
Den Haag
Richting
Civiel (proces)recht
Website
https://www.pelsrijcken.nl/

Omschrijving

Ben jij eind bachelor- of beginnend masterstudent en wil jij tijdens je studie al inhoudelijk aan de slag als werkstudent? Dan zijn wij op zoek naar jou om het team Civiel (proces)recht te versterken.
 
Wat bieden wij?
Je krijgt de kans om deel uit te maken van onze unieke praktijk door een bijdrage te leveren aan de voorbereiding van processtukken, zittingen en adviezen. In eerste instantie zul je starten vanuit huis en word je op afstand begeleid. Bij ons ontwikkel je een goed oog voor het civiel recht in de praktijk, waar je in je studie weer van profiteert.

Over ons
De advocaten op de sectie Civiel (proces)recht hebben een dynamische advies- en procespraktijk in het civiele recht. Hun werkzaamheden vallen uiteen in verschillende specialismen, zoals Litigation & Arbitration, Belastingrecht, Aansprakelijkheid, schade & verzekering, ICT en IE & Mediarecht.
 
Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen, maar ook om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocaten- en notarissenkantoor. Bovendien kun je door middel van online activiteiten de sfeer en mensen van ons kantoor leren kennen. Uiteraard ontvang je voor je werkzaamheden een marktconform salaris.
 
Wat zoeken wij?
Je bent minimaal zes maanden beschikbaar gedurende 2 dagen per week en je hebt kennis van het civiele recht/burgerlijk procesrecht. Je vindt het geen probleem om hard en heel secuur te werken. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande link. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jet van Os (recruiter).

Solliciteer hier!

Sponsoren