U bent hier:

Tweedejaars Notary Day - trajectvoorlichting

Alle tweedejaars maken binnenkort hun trajectkeuze waarmee zij hun curriculum bepalen voor de rest van hun bacheloropleiding. Om het notariële traject verder toe te lichten wordt daarom een speciale versie van de "Notary Day" georganiseerd waarbij er meer uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden en het notariaat in de praktijk. Deze Notary Day zal plaatsvinden op vrijdag 23 september en is voor alle tweedejaars verplicht.

Wij hebben vernomen dat enkelen van de studenten werkgroep hebben rond het eerder vermelde tijdstip. Om deze reden zullen er twee shifts worden georganiseerd.

Shift 1:             9.45 tot 10.45 uur

Shift 2:             11.00 tot 12.00 uur

Nogmaals deze Notary Day is verplicht voor tweedejaars. Meld je dus aan voor de shift die niet conflicteert met jouw onderwijs. Aanmelden kan tot en met 18 september 23:59 uur. Kun je niet aansluiten? Meld je dan conform het aan- en afmeldbeleid af middels een mail naar secretariaat@ulcsirius.nl en jouw tutor. Je kunt je alleen met een geldige reden afmelden. Het aan- en afmeldbeleid wordt iedere week meegestuurd in de weekmail en staat onder belangrijke documenten op de site.

Bij het aanmelden is er alvast de mogelijkheid om vragen in te sturen, zodat deze sowieso worden beantwoord tijdens de voorlichting!

Sponsoren