U bent hier:

Summertime

Lieve Sirii,

Op zaterdag 2 juli 2022 zal de Summertime plaatsvinden! Je zal vanaf maandag 13 juni om 12.00 uur je kaartjes voor de Summertime kunnen bemachtigen. Er zijn 70 kaartjes in totaal: 46 voor het feest alleen, en 24 voor het middagprogramma + feest, dus wees er snel bij!! Als het maximum aantal kaartjes is gekocht, kom je op een reservelijst. De inschrijvingen blijven open tot en met zondag 19 juni 23.59 uur. 

Een kaartje voor het middagprogramma, bestaande uit een volleybaltoernooi op het strand bij Bandu Beach, en een feestkaartje samen, kost €36. Voor het volleybaltoernooi ontvangen wij jullie graag om 15:30 uur bij Bandu Beach. Om 18.00 is het volleybaltoernooi afgelopen en zullen wij samen met de mensen die alleen een feestkaartje hebben, beginnen aan een heerlijke barbecue. Na de barbecue kan dan echt het feest beginnen! Er is een 5 uur lang een open bar, van 19.00 uur tot 00.00 uur. Om 00.00 uur is de Summertime afgelopen.

Een kaartje voor alleen het feest kost €30. Wij ontvangen jullie dan graag om 18.00 uur bij Bandu Beach. We zullen beginnen met een heerlijke barbecue, georganiseerd door de beachclub zelf. Daarna kan het eindfeest beginnen! Er is een 5 uur lang een open bar van 19.00 uur tot 00.00 uur. Om 00.00 uur is de Summertime afgelopen.

Naast de Summertime willen wij mogelijk een bus terug naar Utrecht regelen. Reizen met het OV naar Utrecht vanaf Bandu Beach kost namelijk zo'n 2-3 uur, waardoor een bus relaxter is. Dit kunnen wij wel alleen regelen als we weten hoeveel animo er is voor een busreis terug, aangezien deze geheel gefinancierd zal worden door een eigen bijdrage. De eigen bijdrage voor een busticket terug zal tussen de €5 en €10 kosten. Dit hangt wederom af van het animo. Je kan je naast je ticket voor de Summertime dus ook nog los inschrijven voor een busticket. Wij zullen binnen een week na het sluiten van de inschrijvingen laten weten of deze busreis ook echt verwezenlijkt kan worden en wat de definitieve prijs zal zijn. Natuurlijk zal, als het regelen van een bus niet mogelijk is, de betalingsverplichting voor de mensen die zich hebben ingeschreven vervallen. 

Wij hebben er heel veel zin in!!! 

Zomerse groetjes,
De Accie ‘22

Sponsoren