U bent hier:

Functieomschrijving Assessor

De Assessor is het sociale hart van de vereniging. De Assessor is dan ook verantwoordelijk voor alle sociale en culturele activiteiten. De sociale pijler is erg belangrijk; het Utrecht Law College is een sterke gemeenschap waar de studenten zelf actief aan bijdragen. Alle sociale en culturele activiteiten komen ten goede aan de integratie binnen Sirius, de samenwerking tussen de leden en natuurlijk de sfeer! De functie van een Assessor is daarom erg belangrijk voor Sirius!

De Assessor houdt zich voornamelijk bezig met het coördineren van commissies die een grote rol spelen binnen de sociale pijler van Sirius. Denk hierbij aan de Activiteitencommie, de Introductiekampcommissie en de jaarlijkse organisatie van de Dies. Samen met de Activiteitencommissie organiseert de Assessor onder andere de Summertime, het integratiediner, Sirius meets Tilia, de borrels en nog veel meer! Naast deze jaarlijks terugkerende evenementen worden er ook nieuwe evenementen verzonnen en georganiseerd. Op deze manier is er ieder jaar weer een vernieuwend programma voor alle Sirii. Ook werkt de Assessor regelmatig samen met de Assessor van Tilia voor bijvoorbeeld de organisatie van Sirius meets Tilia, en het hockeytoernooi.

Door het takenpakket van de Assessor is hij of zij vaak creatief bezig, staat hij of zij veel in contact met verschillende mensen en enthousiasmeert hij of zij andere Sirii. Kortom, een erg brede en sociale functie binnen Sirius.

Sponsoren