U bent hier:

Studentstage

Bedrijf
Pels Rijcken
Type
Studentstage
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Richting
Algemeen
Start op
01 januari 2022
Website
https://www.pelsrijcken.nl/

Omschrijving

Je studeert rechtsgeleerdheid of notarieel recht en bent aan het einde van je bachelor­fase of je volgt een master. Een goed moment om kennis te maken met de praktijk. Ontdek wat je wilt en of het werk bij jou past tijdens twee maanden student­stage bij Pels Rijcken.

In de eerste twee weken is onze biblio­theek je uitvalsbasis. Je maakt, samen met andere student-stagiaires, kennis met onze secties en praktijk­groepen. Door afwisselende opdrachten krijg je een goede indruk van onze expertises. De rest van je stage werk je in een van onze secties: Arbeids- en ambtenarenrecht, Bestuursrecht, Bouw- en aanbestedingsrecht, Cassatie, Civiel (proces)recht, Ondernemingsrecht, Ruimte en milieu, Strafrecht, Innovation, Privacy & Technology en Vastgoed. 

Tijdens je stage­periode word je begeleid door stage­coördinatoren van de student­stage commissie. Zij maken je wegwijs in het kantoor en evalueren jouw werk en ontwikke­ling. Gedurende je stage ontvang je een stage­vergoeding. Deze bedraagt 800 euro. 

Spreekt bovenstaande jou aan? Stuur dan je stukken via onderstaande link. Heb je vragen, neem dan contact op met Jet van Os

Meld je hier aan!

Sponsoren