U bent hier:

Studentstage Taxation

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Studentstage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Richting
Taxation
Website
https://werkenbijnautadutilh.nl

Omschrijving

Als student-stagiair(e) op Taxation krijg je een mooie inkijk in onze praktijk. Het Taxation team begeleidt multinationals en is expert in advisering over international tax planning. Daarnaast biedt het team volledige begeleiding aan onze meerjarige relaties en zijn we o.a. betrokken bij beursnoteringen, financieringen, PPP projecten, het structureren van beleggingsfondsen, advies over het gebruik van derivaten en het naar voren halen van herstructureringen. Ook ondersteunen we bij conflicten, procesvoering en compliance. Gedurende je studentstage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, sluit je aan bij vergaderingen van de praktijkgroep en ben je uiteraard welkom bij alle (virtuele) sociale evenementen. Studeer jij fiscaal recht of fiscale economie en lijkt het jou interessant en leuk om op deze praktijkgroep stage te lopen? Wij hebben nog meerdere stageplekken beschikbaar! Solliciteer direct via deze link!

Sponsoren