U bent hier:

Studentstage Corporate M&A Notariaat

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Studentstage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notariaat
Richting
Corporate M&A
Website
https://werkenbijnautadutilh.nl

Omschrijving

Als student-stagiair(e) op onze notariële praktijkgroep Corporate M&A in Amsterdam krijg je een mooie inkijk in onze praktijk. De praktijk bestaat grotendeels uit het assisteren en adviseren van binnenlandse en buitenlandse cliënten in de meest brede aspecten van het ondernemingsrecht. Denk aan fusies, overnames, herstructureringen, beursgangen, maar ook "corporate housekeeping". Gedurende deze stage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, ben je welkom bij vergaderingene van de praktijkgroep en uiteraard welkom bij alle (virtuele) sociale evenementen. Doorgaans wissel je halverwege je stage van praktijkgroep om zo nog meer van ons kantoor te zien. Interesse? Ga dan naar deze website en lees de volledige vacature!

Sponsoren