U bent hier:

Studentstage

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Studentstage
Locatie
Amsterdam,Rotterdam,Londen,New York
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Richting
Algemeen
Website
https://werkenbijnautadutilh.nl

Omschrijving

Wij bieden elke maand doorlopend studentstages aan. Dit is een leuke, leerzame manier om ons kantoor te leren kennen en mee te werken aan interessante zaken. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen! Gedurende deze stage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je mee naar een zitting, misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, ben je welkom bij vergaderingen van de praktijkgroep en uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Doorgaans wissel je halverwege je stage van praktijkgroep om zo nog meer van ons kantoor te zien. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als werkstudent of als scriptiestudent. Interesse? Ga dan naar deze website en lees de volledige vacature.

Sponsoren