U bent hier:

Advocaat-stagiaire Corporate/M&A

Bedrijf
AKD
Type
Studentstage
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Richting
Corporate M&A

Omschrijving

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 490 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in Nederland, België en Luxemburg. Je wordt onderdeel van de vakgroep Mergers & Acquisitions. Deze vakgroep staat al jaren aan de top van de markt. Het team focust zich op complexe nationale en internationale transacties, waaronder een groot aantal private equity deals en venture capital investeringen. Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie. Aangezien ons kantoor zich onderscheidt door veel partneraandacht in zaken, werk je direct met partners waardoor de begeleiding uitstekend is. Daarbij zijn de zaken uiteenlopend, wat jou een steile leercurve biedt.

Sponsoren