U bent hier:

Sirius Playground 2021

Sirius Playground. 
Op 22 oktober 2020 zal het grootste Sirius-evenement van het jaar weer plaatsvinden: de Playground!

Create Connections. Construct your Career
Dit jaar is het thema van de dag ‘Create Connections. Construct your Career.’. Het doel van de dag is immers om connecties te maken; kijk rond welke werkgever bij jou zou kunnen passen en andersom: bij welke instantie, welk kantoor of bedrijf zie jij jezelf over een aantal jaar rondlopen?

Dagindeling
De Sirius Playground bestaat dit jaar uit vier delen. Allereerst kent de dag een openingsceremonie, die dit jaar in een nieuw jasje gegoten wordt.

De rest van de ochtend zal in het teken staan van gepersonaliseerde ‘trajecten’, waarbij studenten rond een zelfgekozen thema een aantal kantoren en instanties bezoeken. Hier kunnen de studenten in aanraking komen met onder andere banen in de wetenschap, het bedrijfsleven en bij de overheid.

Het inhoudelijke ochtendprogramma wordt gevolgd door een lunch waarna de middag in het teken staat van de kennismaking van de studenten met de grote advocatuur. In de middag worden er, verspreid over drie tijdvakken, workshops gegeven door de advocatenkantoren.

De dag wordt afgesloten met een recruitmentdiner, waarbij de studenten kennis kunnen maken met de verschillende aanwezige kantoren.

Deze dag biedt de kans om kennis te maken met veel verschillende instanties en kantoren. Kijk voor meer informatie over de vier tracks en de kantoren op de website: siriusplayground.nl.

Sponsoren